Sivut

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Pieniä eläimiä ja tassun jälkiä



Seitsemän vuotta täyttäneelle Aadalle pääsin tekemään syntymäpäiväkakkua jo toistamiseen.

Sankarin toiveena oli limen-vihreä ja Littlest Pet Shop eläimet jossain muodossa. Lisäksi suklaata toivottiin kakun täytteisiin.



Suklaakakkupohjan välistä löytyy kuningatarhilloa ja suklaatäyte. Suklaatäyte on tehty valkosuklaasta, mariannesuklaasta, rahkasta, kermasta ja limemehusta.

Kakun päällinen on karkkimassaa ja koristeet pääosin sokerimassaa.


Onnittelut tulevalle koululaiselle!

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kinuski-suklaakakku


Tänään Urhon nimipäivää juhlistettiin pienellä kolmen munan kakulla. Kakkupohjana miedosti suklaalla maustettu kakkupohja, välissä kahden suklaan täyte ja kuningatarhilloa. Päällinen kinuskia, sivuilla paahdettuja manteleita ja vielä vähän kinuskikermaa pursotettuna.

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kaivurikakku





Miion syntymäpäiviä juhlitaan tänään! Miion suosikkeja ovat niin kaivurit, puskutraktorit, kippilava-autot kuin poliisiautotkin. Joten tällä kertaa oli sitten kaivinkoneen vuoro päästä kakun päälle.






Kakku pitää sisällään omenahilloa ja vaniljaista valkosuklaamoussea. Kakkupohja on suklainen.Päällinen on karkkimassaa ja koristeet sokerimassan ja karkkimassan sekoitusta. Lisäksi päällä on digestive-keksin muruja sekä muutama pieni irtokarkki.

Sydämelliset onnittelut 2-vuotiaalle Miiolle!

lauantai 2. kesäkuuta 2012

5 x Sacher


Tässä nämä jo aiemmin mainostamani ylioppilaskakut!


Eli aidot ja oikeat sacherkakut. Tai no, eivät ne nyt sitten ihan aidot olekaan. Laitoin nimittäin kakun väliin suklaamoussea, jotta eivät niin kovin yksioikoiset olisi pelkällä aprikoosimarmeladilla. Kakuista yksi on gluteeniton & laktoositon, jonka tunnistaa paahdetuista mantelilastuista. Muut ovat vähälaktoosisia.

Jo aiemmin tekemäni koristeet lähtivät matkaan mukaan, ja pääsevät kakun päälle juuri ennen tarjoilua.

Hirmuisesti meni tummaa suklaata ja sotku oli melkoinen. Onneksi on ystävä ja sukulaiset, jotka pääsevät paikalle jälkikasvua kaitsemaan kun kakkujen teko alkaa junnata paikallaan ja lapsi alkaa muistuttamaan ulkonäöltään sacheria... Kiitos heille!

Onnea vielä tuoreille ylioppilaille ja ikimuistoista päivää!